Klantreacties

Sem

Een jaar geleden ben ik min of meer toevallig uitgekomen bij Stoeterij de Ierse Tinker voor een ontspannen buitenritje met een lesgenootje van de manege. Zij had al een voorliefde voor Tinkers en binnen een paar maanden was zij de trotse bezitter van een prachtige merrie van de stoeterij. Door de hartelijke ontvangst van John en Miriam en de enthousiaste verhalen van de pensiongasten, met bijna allemaal een Tinker gefokt in Oirsbeek, ben ik er blijven hangen. Ik heb het ras en de stoeterij beter leren kennen door lessen te nemen bij Miriam en langzaam maar zeker was ook ik verkocht. Inmiddels had mijn dochter daar ook de smaak te pakken en is mijn man er zelfs begonnen met paardrijden.

Na goed overleg thuis hebben we Miriam gevraagd om eens voorzichtig te kijken of ze een geschikte Tinker voor ons had. Aangezien ik nooit eerder een eigen paard heb gehad en nog veel moest leren hebben we ons voornamelijk door de stoeterij laten adviseren. Op internet hadden we alleen maar goede referenties gelezen, dus we hadden er vertrouwen in en dat bleek terecht.

We hadden alle tijd en hebben daardoor kunnen wachten tot een paar jonge paarden waren ingereden door Carolien en Miriam. Voor ons was het lastig om in te schatten welk paard nu het meest voor ons geschikt was. Miriam heeft dit hele proces geweldig begeleid met oog voor mens en dier. Door open en eerlijk aan te geven wat de voor- en nadelen van onze mogelijkheden waren hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken. Uiteindelijk hebben we in november 2015 een 4-jarige ruin gekocht, die is geboren en opgegroeid op de Stoeterij.

Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en staat onze Sem als pensionpaard nog steeds op de stoeterij tussen al zijn paardenvriendjes. Ik had nooit gedacht in staat te zijn met een jong paard zo goed uit de voeten te kunnen. Echter door de hulp en deskundigheid van alle medewerkers beginnen we een heus team te worden. Ze denken hier echt met je mee en wisten eigenlijk al voor we het zelf beseften welk paard het beste bij ons hele gezin paste. Kortom we zijn meer dan tevreden!

Groetjes Cindy